Szeb, Máté, Fló

Naplószerű, amibe csak nagyritkán van időnk írni

Monday, September 15, 2008

Egy nemnagyonjó nap

Ma végre megszületett David hugnak, Kayleenek kislánya. Két héttel később, mint kellett volna, dehát neki senki nem szólt! Meglepetés lett eléggé a dolog, mert kisfiúra számítottak az előzetes ultrahangos vizsgálatok alapján. Namindegy, a lényeg, hogy a világrajött. Énmeg úgy elérzékenyültem...egészen babamániás lettem. Dehát.
Szebinek nehéz napja volt. Nem aluttt el ebéd után, pedig Jennél nagyon elfáradt. Azé nem aludt el, mert kakit gyártott, s ilyenkor nem alszik el. És ez nem is volna baj, hiszen ilyenkor hamarabb bújik este ágyba, viszontagság a délután iszonyúan nehéz vele. Mert rettenetesen fáradt, és csak csetlik-botlik, és túlérzékenyen reagál mindenre, és bizony az ember idegzete ugyancsak megpróbáltatik. A mai eset különösen idegölőre sikeredett, azért aztán Daviddel most borozunk....a csoki már elfogyott :)
Elkezdtünk házatszépłtgetni, hogy a vevőknek minél jobban tessék. Egy pár héten belül ugyanis eladjuk. Mostmár komolyan készülünk a költözésre: ezer dolgot kell elintézni ,megszervezni, lefoglalni, felkutatni. Be vagyunk sózva, mint a füstöltszalonna. Sebi már majdnem meg tudja mutatni a térképen, holvan Anglia, meg Magyarország, bár leginkább Indiát mutogatja, mert az lila a térképünkön, s az neki a kedvenc színe.
Holnap jön Ferenc, aki fordító, s itt lesz nálunk egy darabig. Csövedzik. Hoz nekem Balatonszeletet, meg kiflit, Sebinek könyveket, Davidnek bort. Jajdejó!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home